Nakon 22 godine zatvoren Ferivi: Ispovijest prve zaposlenice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Jučer je u Požegi nakon gotovo 22 godine zatvoren Ferivi, koji se nalazio na svima poznatoj lokaciji u Ulici Sv. Florijana 8, odnosno u pješačkoj zoni.

Vedra i nasmiješena lica ljubaznih djelatnica, na žalost su jučer stavila ključ u bravu te je Požega ostala bez još jedne trgovine, ali zasigurno jedne od najdugovječnijih.

Ispovijest gospođe Danijele Kakuk, prve zaposlenice Ferivi-a prenosimo u cijelosti:

“01.07.2000 -31.01.2022
Bilo je to ‘ne tako davno’ kada sam dobila posao u tad maloj obiteljskoj firmi iz Osijeka, Ferivi sport.
U Požegi je otvorena 4.maloprodajna poslovnica, sportske opreme, odjeće i obuće. Sjećam se kao danas mali poslovni prostor, Sv.Florijana 8 Od tada u mom životu ništa nije bilo isto, svaki dan novi izazovi,upoznavanje sa sportskim markama, poput Adidasa, Pume, Conversa, Umbro-a, Reebok-a, S.Tacchini-a, Mikase, Nike-a, Lacoste-e, Lotto i ostalih…

Kada su nas ljudi prepoznali i mogu reći upoznali da nismo ‘Talijani'( radi imena trgovine i samog izgleda braće Ferde i Ivice) ,do objašnjenja da je tvrtka dobila ime po početnim slovima njihovih imena Fer+Ivi i tako je Ferivi do toga da je firma iz Osijeka, do oduševljenja ponuđenim asortimanom i tako punih skoro 22.godine.

U međuvremenu mijenjali smo lokacije trgovina ali samo veličinu prostora, sa broja 8, na 10 i na kraju na Sv. Florijana 4.
Hm ,taj 4, s njim smo počeli s njim i završavamo.

Želim samo reći veliko hvala svim našim vjernim kupcima ,koji su sa nama od prvog dana, koji nikada nisu posumnjali u kvalitetu robe koja im se prodaje ,zbog kojih smo bili jedno ime u Požegi i šire, moram priznati ne tako malo, stvorili smo reći ću slobodno brend.

Hvala mojim poslodavcima na ukazanom povjerenju od prvog radnog dana, na poštovanju mene kao djelatnika, osobe i čovjeka.

Veliko hvala još jednom svima koji ste bili dio ove naše Ferivi priče i dio Ferivi teama.

Dragi kupci nikada vas neću zaboraviti! I kako kaže stara narodna : ‘Sve što je lijepo kratko traje ‘ali vi dragi kupci nikada nećete prestati biti dio naših života ,od srca i sa suzom u oku…

Vaša Danijela Kakuk 💜

Svim zaposlenicama Ferivi-a, želimo puno sreće i brzo pronalaženje novog posla!


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika