Otvorena brijačnica: Nakon dugo godina Požega ponovno ima bricu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U Požegi se nakon 35 godina pojavio netko tko se odlučio nastaviti tradiciju brijača, u narodu zvanog brice.
Tako je danas u Požegi otvorena brijačnica pod nazivom Barbatus – Brico koje je otvorio svima poznati i usudili bi se reći najbolji muški frizer, a od sada i brico, Matej Pudić – Puda.

Nakon provedenih godina iskustva rada u frizerskim salonima i brijačnicama, ovaj mladi i talentirani frizer, prelomio je i odlučio odbiti ponude, kako iz Hrvatske, tako i inozemstva i pokrenuti vlastiti posao u svojoj Požegi i ponuditi nešto novo.
Matej je svoje znanje stjecao i kroz akademiju, ali i nizom završnih seminara i tečajeva.

Ovaj mali dečko velikih snova, uvjereni smo uspjeh će doživjeti u vrlo kratkom vremenu jer osoba poput njega se ne susreće svaki dan, a osim kvalitete kao frizera, krase ga i dobrota, ljubaznost i vedrina. U razgovoru nam je rekao da se “unatoč brojnim ponudama odlučio pružiti ljudima nešto što do sada nisu vidjeli i da smatra da Požega nije ništa manje vrijedna od drugih gradova u Hrvatskoj koji imaju svoje brijačnice”.

“Smatram da čovjek može ostvariti što god zamisli gdje god on bio i štogod on radio, bitno je samo da zna i voli ono što radi” – rekao je Matej.

Brijačnica je uređena u retro stilu i moramo priznati da je više nego originalna i uređena.
“Volim taj starinski – retro stil i time sam se vodio pri uređenju brijačnice, a u tom retro stilu će svi muškarci imati priliku otvoreno pričati s bricom o svemu, jer kaže se u narodu da su brice i taxisti upućeniji i znaju više čak i od Google-a, rekao je kroz smijeh novi požeški brico.

Za kraj nam Matej kaže, kako su njegova vrata otvorena za sve i to od ponedjeljka do petka od 9:00 do 16:00 sati a subotom od 8:00 do 13:00 sati.

Brijačnica se nalazi na adresi Miroslava Kraljevića 7.

Za kraj se možemo upitati samo što je muškarac bez brkova, a našem brici poželjeti puno uspjeha u daljnjem radu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika