Napad na vojnika snimila kamera. Napadač glumio da je samo prolaznik i da želi pomoći

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

LIJEČNICI se bore za život 21-godišnjeg mladića koji je noćas pretučen i s teškim ozljedama pronađen na parkiralištu. O slučaju se oglasilo i Ministarstvo obrane jer je mladić pripadnik vojske. Javila se i policija koja je objavila da je priveden 20-godišnjak kojeg dovode u vezu s napadom.

Sve se događalo na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u noći s petka na subotu, točnije oko 2:25. 

Napadač pred policijom glumio da je samo prolaznik, pravio se da želi pomoći

Kako javlja Dnevnik Nove TV, brutalan napad su snimile nadzorne kamere. Radilo se, kako navode, o brutalnom cipelarenju, odnosno o višestrukim i snažnim udarcima noge u glavu mladog vojnika, koji je u jednom trenutku ostao bez svijesti. 

Nakon toga se napadač udaljava s tog mjesta, a vojnik ostaje ležati.

Nova TV doznaje i kako je policija nakon dolaska do mjesta napada nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći. 

Vojnik je u bolnicu u Požegi došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija. I dalje je u životnoj opasnosti. Riječ je o ozljedama glave, unutarnjem krvarenju, ali i ozljedama drugih dijelova tijela koje dodatno otežavaju i ovako teško liječenje.

O motivima se još ništa ne zna, ali, kako navodi Nova TV, i napadač i žrtva su iz istog malog mjesta u okolici Požege. Roditelji vojnika, koji inače žive u Njemačkoj, na putu su prema Požegi.

Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje i utvrđuju se sve okolnosti navedenog događaja. MORH je naveo kako je tijekom događaja pripadnik HV-a bio izvan službe. Neslužbeno, bio je u noćnom izlasku – prenosi INDEX.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *