Napokon kraj mukama s kockama na rotoru?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Ako je suditi po prizorima na rotoru između ulica Orljavske, Matice Hrvatske i Svetog Roka, bliži se kraj mukama s kockama koje su svako malo ispadale i ugrožavale vozače, ali i pješake.

Opločnike ili laički kocke je već nekoliko puta tvrtka Komunalac Požega d.o.o sanirala, pa čak i betonirala, međutim to je toliko loše i nekvalitetno napravljeno, da je i nakon betoniranja dolazilo do pucanja i ponovnog ispadanja. Kome je pala na pamet takva ideja da toliko prometni rotor obloži kockama umjesto da se isti odmah betonira, nije nam poznato.

Kako neslužbeno doznajemo, izvođač radova je tvrtka Niskogradnja Jurčak d.o.o. dok je naručitelj Županijska uprava za ceste Požeško – slavonske županije. Upit smo poslali ŽUC -u te ćemo ga objaviti nakon što nam odgovore. Bilo kako bilo, pohvalno je da se ovom problemu pristupilo onako kako je trebalo prilikom gradnje odnosno izrade kružnog toga odnosno rotora. S obzirom na to da bageri kopaju i vade van sve kocke, jedino logično rješenje je to da se sve betonira i riješi jednom zauvijek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *