Našoj Martini Šimić želimo sretan 24. rođendan i još brži oporavak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ugostiteljski objekt L’insolito Požega danas je organizirano hvalevrijednu humanitarnu akciju u kojoj će se sva današnja zarada donirati za operaciju našoj dragoj sugrađanki Martini Šimić kojoj je novac potreban za operaciju u Americi. Kako doznajemo do sada je u akciji prikupljeno 30 tisuća eura od potrebnih 100 tisuća. IBAN račun nažalost zbog prespore birokracije još uvijek nije otvoren, nadamo se da će biti već u ponedjeljak ili utorak kako bi sugrađani ali i stanovnici čitave Republike Hrvatske puno lakše mogli pomoći i uplatiti svoj doprinos.

L’insolito Požega će čitavu današnju zaradu donirati za pomoć Martini. Akciju su organizirali ne znajući za podatak da joj je danas rođendan. Doznali smo da je Martina saznala za ovu akciju i da je rekla da joj je to najbolji mogući poklon što govori da dobrota ove mlade dame nema granice.
S toga, draga Martina želimo ti najsretniji 24. rođendan, puno sreće, veselja i ljubavi i svega što poželiš, a tvoje Požežanke i Požežani, kao i svi žitelji Požeško-slavonske županije su uz tebe i zajedničkim snagama ćemo ubrzo nakon prikupljenih sredstava očekivati tvoju razglednicu iz Amerike!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *