Nastavak aktivnosti i početak priprema u NK “Graničar” Zagrađe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Nakon zimske stanke u prostorijama nogometnog kluba NK “Graničar” iz Zagrađa jučer su počele i službeno priprema za nastavak natjecanja u 1. ŽNL Požeško-slavonske županije.

Službena prozivka i pozdravne riječi održane su u klupskoj teretani gdje su nakon službenog dijela programa počele i pripreme. U uvodnoj riječi predstavljene su sve aktivnosti koje je napravila uprava kluba u proteklom razdoblju a to se ponajprije misli na uređenje igrališta, nabavku semafora te ostale opreme koja ne neophodna za nastavak rada.

U nastavku sezone klub je doveo dva pojačanja a to su Marko Hruškar, bivši junior NK “Slavija”, i Mato Mikajević iz NK “Bonk” iz Bebrine, u Brodsko-posavskoj županiji.

Klub su napustili Jakov Šinko i Josip Petković. U idućem periodu u klubu se očekuje nastavak radova na igralištu te rješavanje pitanja navodnjavanja uz uređenje klupskog parkirališta. Uz sportsku dimenziju bitan dio strategije kluba je i ona društvena kroz koju klub afirmira svoje postojanja kroz razne humanitarno, sportske i kulturne aktivnosti koje doprinose općem razvoju sredine u kojoj djeluju. Ispred uprave kluba sve nazočne su pozdravili potpredsjednik NK “Graničar” Zagrađe Bruno Horvat i Branimir Štimac koji su izrazili očekivanje nastavka ozbiljnog rada klupskog natjecateljskog pogona te nastavka borbe za vrh tablice.

U nastavak priprema igrače je poveo prokušani i renomirani Pleternički nogometni strateg Darko Čengić sa svojim pomoćnikom Borisom Midlihom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika