NASTAVAK PROJEKTA „ZAŽELI“ Uskoro zaposlenje za novih 25 žena s područja Pakraca

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danijeli Kiš, ravnateljici Gradskog društva Crvenog križa Pakrac, jučer je u Zagrebu na svečanosti potpisivanja uručen ugovor u okviru Poziva “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“, čija je vrijednost pakračkog projekta 1.237,100 milijuna kuna kojeg financira Europski socijalni fond s 85 posto te državni proračun s 15 posto. Projekt koji je pripremio LRA Poduzetnički centar Pakrac službeno je započeo jučer, a trajat će 8 mjeseci pod sloganom „Zaželi empatiju, dobij simpatiju“ – prenosi Grad Pakrac.

Provodit će ga Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Požega te Centrom za socijalnu skrb Pakrac. To znači da će se na projektu zaposliti novih 25 žena koje će skrbiti za 150 korisnika, starijih i nemoćnih sugrađana, a natječaj za zapošljavanje bi trebao biti objavljen već danas na stranicama HZZ-a.

Nastavak Programa Zaželi očekuje se i u novoj financijskoj perspektivi 2021. -2027. čime će se osigurati podrška postojećim mjerama dugotrajne skrbi i prevencije institucionalizacije, rečeno je na svečanosti potpisivanja što nam je potvrdila i Vanja Ražov, voditeljica razvojnog odjela PCP koji je pripremao pakrački projekt, čime bi projekt „Zaželi“ trebao trajati, kako je i prije najavljivano, puno duže što je odlična vijest i za zaposlenice i korisnike.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *