Natjecatelj požeškog Kickboxing kluba Borac 3. na Svjetskoj rang ljestvici!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Izvrsne vijesti stižu iz Kickboxing kluba Borac Požega, nakon posljednjeg ažuriranja bodova Glieb Starovoitov se na WAKO ljestvici sa 10. mjesta popeo na vrlo visoko 3. mjesto, ušavši tako u TOP 3 borca Svijeta u svojoj kategoriji!

Stvar je time ozbiljnija što Glieb još uvijek nema nastupa za reprezentaciju a najviše je rangiran. Naime, uneseni su podatci iz Sarajeva, gdje je Glieb na Europskom kupu upisao 3 pobjede te sa Svjetskog kupa u Turskoj gdje nismo ni nastupili. Podsjećamo, riječ je o mladom i nadarenom Ukrajincu, koji je od početka rata u Požegi sa svojom obitelji, a ovo mu je prva sezona pod okriljem Borca iz Požege. Trenutno ima upisanih 13 pobjeda za naš klub. Čeka nas još Svjetski kup u Budimpešti za kraj sezone, gdje imamo šanse za preuzimanjem vodstva na WAKO ljestvici!

Prema našim saznanjima, riječ je o najznačajnijem rezultatu borilačkog sporta u Požegi do sada! Ovo je također sjajna uvertira za sljedeću sezonu, jer na jesen otvaramo 2 grupe mlađih uzrasta, u planu su djeca (4-7 godina) i mlađi kadeti (8-12 godina). Glieb pokazuje koliko se rad i trud isplate, te kao najmlađi i najuspješniji član kluba već ispisuje povijest Požeškog i Hrvatskog sporta.

U četvrtak i petak sudjelujemo na Danima otvorenih vrata udruga, gdje ćemo biti dostupni za sva pitanja i sugestije, a primamo i rezervacije za grupe na jesen koje će radi osiguranja kvalitete biti brojčano ograničene. Imati ćete priliku upoznati Glieba, našeg osvajača Svjetskog kupa, i vjerujemo budućeg Svjetskog prvaka!

Treninzi: ponedjeljak/srijeda/petak od 20:30h
Lokacija: SD Tomislav Pirc, 1. kat
Kontakt: 0993317595; Insta: boracpz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *