Neformalni programi obrazovanja odraslih u RCK Panonika

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Regionalni centar Panonika započeo je u listopadu 2023. s provedbom neformalnih programa obrazovanja odraslih namijenjenih svima koji se žele baviti poljoprivredom bilo profesionalno uz otvaranje vlastitog OPG-a ili iz hobija za vlastite potrebe.
Dostupni su, i to besplatno, uz dobivanje uvjerenja o pohađanju, svim početnicima, entuzijastima, amaterima, hobistima, ali i svim sadašnjim i budućim profesionalcima koji žele unaprijediti svoja znanja. Edukacije su se do sada održale u Prirodoslovnoj školi Karlovac za programe uzgajivača svinja i sommeliera te u Požegi za programe uzgajivač goveda, uzgajivač konja, mljekar-sirar, proizvođač domaćih suhomesnati proizvoda i uzgajivač i sakupljač gljiva. Bez obzira što su ove edukacije prošle, još se uvijek moguće priključiti preostalim programima, od kojih će se ponoviti program uzgajivač goveda i uzgajivač konja, 8. i 15.11. te posljednjem programu za pekara koji je na rasporedu 9. i 10.11. Svi navedeni programi održat će se u Đačkom domu Požega, a detalje o načinu prijave na program možete pronaći na poveznici http://www.rckpanonika.hr/obrazovanje-odraslih.
Svi programi obrazovanja izrađeni su u okviru projekta „Uspostava regionalnog centra kompetentnosti Panonika“ čija je ukupna vrijednost 49.345.376,16 HRK / 6.549.256,91 EUR, a kojeg financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Poljoprivredno-prehrambena škola u Požegi. Sadržaj članka isključiva je odgovornost Poljoprivredno-prehrambene škole u Požegi. Više informacija o EU fondovima dostupno je putem sljedeće poveznice: www.strukturnifondovi.hr.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)