Nema dalje. HDZ-ov lički župan organizira svečano otvorenje bankomata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Ličkom Osiku za četvrtak je najavljeno svečano otvorenje bankomata Hrvatske poštanske banke u prisutnosti članova Uprave HPB-a i HDZ-ovog ličko-senjskog župana Ernesta Petryja, koji tvrdi kako se ne radi o politici već o “lijepoj stvari za ljude” – prenosi Telegram.

Objašnjavajući zašto se organizira svečano otvorenje bankomata, Petry je Hini rekao da oko 2000 stanovnika Ličkog Osika i okolnih sela do sada nisu mogli podići gotovinu u tom mjestu, nego su morali putovati u osam kilometara udaljeni Gospić, gdje je bio najbliži bankomat. “Nije to politika. To je lijepa stvar za ljude”, kaže Petry dodajući kako će sljedećeg tjedna u Ličkom Osiku biti otvoren i poštanski ured.

Otvorenje lifta, suze zbog okretišta i Garavi sokak

Ovakav vid kampanje podsjeća na učestale svečanosti po Srbiji gdje lokalne vlasti iz Vučićeve Srpske napredne stranke u novije vrijeme također svečano otvaraju bankomate jedne državne banke, a pritom kao bonus organiziraju i koncerte već gotovo zaboravljene grupe “Garavi sokak”.

U Hrvatskoj je svojedobno SDP-ovka Ingrid Antičević Marinović svečano otvorila neki lift, a lokalna vlast u Korenici 2011. godine organizirala je svečano otvorenje okretišta autobusa što je ovjekovječeno u antologijskom HRT-ovu prilogu u kojem je tadašnji školski profesor Ante Kovač, koji je u međuvremenu postao načelnik Plitvica, ironično “zaplakao od sreće”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)