Neovlašteno posjedovali drogu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U utorak 17. siječnja 2023. oko 17.25 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 20-godišnjak. Provedenim nadzorom obavljeno je preliminarno ispitivanje radi utvrđivanja prisutnosti droga ili lijekova u organizmu te je kod vozača utvrđena prisutnost droge, odnosno bio je pozitivan na THC, a 21-godišnji putnik iz vozila je policijskim službenicima dragovoljno predao oko 0,80 grama marihuanu.

Protiv 20-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a protiv 21-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Istoga dana, oko 19 sati u mjestu Grabarje u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 20-godišnjak koji je policijskim službenicima dragovoljno predao oko 1,60 grama marihuane, a preliminarnim ispitivanjem kod vozača je utvrđena i prisutnost droge, odnosno bio je pozitivan na THC.

Protiv 20-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *