NESLUŽBENO Potočanac nije tukao suprugu, zbog svađe mu određen istražni zatvor na 30 dana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Vjekoslav Potočanac, donedavni vršitelj dužnosti predstojnika Županijskog zavoda za socijalnu skrb Požega, danas je dobio mjeru kojom mu je određeno 30 dana istražnog zatvora, a kako neslužbeno, od dobro pouzdanih izvora doznajemo, samo zbog svađe sa suprugom A.P.
Isto tako neslužbeno doznajemo da supruga nije zatražila niti liječničku niti psihološku pomoć!
Iako ga se tereti za nasilje u obitelji, jedino nasilje je bilo verbalno, dakle suprugu nije niti lupio niti tukao kako se to šuška u gradskim kuloarima. Bilo kakav vid nasilja se ne može i ne smije tolerirati, no prema mišljenju brojnih sugrađanki i sugrađana, zbog svađe je 30 dana istražnog zatvora ipak malo prestroga kazna.
Odvjetnica okrivljenika Maja Nepehal tražila je mjeru zabrane prilaska, međutim sudac istrage Mile Soldo to nije odobrio, već je prihvatio prijedlog Općinskog državnog odvjetništva iz Požege. Tako je okrivljeniku određen istražni zatvor na rok od 30 dana, koji će vjerojatno pune kraće potrajati, budući da će nakon saslušanja četvero svjedoka (supruga i troje maloljetne djece), Potočanac biti pušten na slobodu.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *