NESLUŽBENO: Požežanin Karlo Sajfert novi direktor marketinga vinarije Kutjevo d.d.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Bivša direktorica marketinga vinarije Kutjevo d.d. Vanja Halilović na Instagramu je podijelila priopćenje za medije naslovljeno s ‘Promjene u marketingu Vinarije Kutjevo’.
‘Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije’, stoji u priopćenju.

‘Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja’, zaključila je Vanja.

Iz izvora bliskih Upravi Kutjeva d.d. neslužbeno doznajemo da je nasljednik gospođe Halilović i novi direktor marketinga vinarije Kutjeva d.d. dugogodišnji djelatnik odjela marketinga Kutjeva d.d. Požežanin Karlo Sajfert.
Na naš upit da nam potvrde informaciju, iz Kutjeva d.d. su odgovorili: “Službena obavijest na ovu temu, bit će objavljena na službenoj web stranici Kutjeva d.d., dana 04.04.22.g.”

Ovaj 28-godišnji marketinški stručnjak osim što je dugogodišnji zaposlenik vinarije Kutjeva d.d. u odjelu marketinga, na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli stekao je titulu magistra ekonomije i marketinga.

Ako je informacija točna, a do sada nismo griješili, ovo je zasigurno pohvale vrijedan potez vinarije Kutjeva d.d. da mladoj osobi s područja Požeštine ukaže ovakvu priliku, ali i da svim drugim mladim ljudima pokažu da ih vinarija Kutjevo d.d. treba i da im nije potrebno u drugim zemljama tražiti posao.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *