Nikad dostupnija i povoljnija Škola plivanja nego u posljednje dvije godine

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Požega već tradicionalno organizira školu plivanja na Gradskim bazenima Požega koju provodi Požeški športski savez. Ovaj hvalevrijedan projekt djelo je entuzijasta sportaša, prije svega profesora kineziologije, koji ulažu veliki napor u realizaciji Škole plivanja kroz koju su brojni mladi sugrađani prošli obuku neplivača i naučili plivati.

Budući da se u medijskom prostoru u posljednje vrijeme pojavljuju lažne i netočne informacije koje bacaju sjenu na ovaj vrijedan projekt i trud svih onih koji u njemu sudjeluju, objavljujemo tablicu s točnim informacijama o broju polaznika Škole plivanja prethodnih godina, kao i o iznosu sredstava kojima su roditelji sudjelovali u troškovima organizacije i realizacije iste.

Grad Požega će, neovisno o sufinanciranju projekta Škole plivanja iz fonda Ministarstva turizma i sporta „Hrvatska pliva“, a koje je teško predvidjeti jer se natječaj ponavlja svake godine, nastaviti financijski i organizacijski podržavati Školu plivanja i u sljedećim godinama na radost i zadovoljstvo najmlađih sugrađana i njihovih roditelja.

Osim usvajanja novih znanja i vještina, od velikog značaja je organizacija aktivnog provođenja slobodnog vremena djece i mladih u sigurnim uvjetima tijekom školskih praznika – prenosi Grad Požega.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)