Ninina čarobna shhhuma vodi u izboru za Najljepši advent u Hrvatskoj, glasujte i vi za njih!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U izbor za Najljepši advent kojega ove godine organiziramo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta uključila su se  53 grada i 19 općina – slike njihovih advenata objavili smo na našoj FB stranici na kojoj od danas pa do 5. siječnja u podne možete pronaći i lajkati svoje favorite i tako im pomoći u borbi za titulu najljepšeg hrvatskog adventa po izboru FB publike. Pobjednike u četiri kategorije – mali, srednji, veliki gradovi i općine, ćemo proglasiti 5. siječnja – prenosi Gradonačelnik.hr.

Krenuo je naš drugi po redu veliki izbor za Najljepši advent kojega provodimo na našoj FB stranici i u kojemu sudjeluju čak 53 grada i 19 općina! Nakon fantastičnih brojki i rezultata koje smo postigli s našim prvim izborom – slike advenata koji su sudjelovali vidjelo je preko 1,3 milijun ljudi,  potencijal i vrijednost ovog projekta u promociji adventskih destinacija prepoznalo je i Ministarstvo turizma i sporta koje se uključilo kao pokrovitelj projekta.

Novost ovogodišnjeg izbora je i što ćemo pobjednike birati u četiri kategorije. Izabrat ćemo najljepše advente u velikim, srednjim i malim gradovima te najljepši advent u općinama. Na ovaj način želimo omogućiti i malim i srednjim gradovima da svoj trud, kreativnost i ulaganja u adventsko uređenje okite pobjedničkom titulom što je, realno, teško moguće u konkurenciji s velikim gradovima. 

Titulu najljepšeg adventa u našem drugom izboru brane Osijek, koji je prošle godine trijumfirao među gradovima, te Općina Jasenice koja je odnijela pobjedu u kategoriji općina. Među Općinama se nalazi i Advent u Općini Velika, točnije “Ninina čarobna shhhuma”. Do kraja je ostalo manje od 24 sata, a Općina Velika je u vodstvu, glasovanje se provodi oznakama sviđa mi se (like) pa vas molimo da svojim likeom na Facebooku podržite Nininu čarobnu shhhumu kako bi postala ovogodišnji pobjednik!
U nastavku donosimo i Fb objavu koje možete “lajkati”, odnosno označiti da vam se sviđa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *