NK Croatia Mihaljevci prvak 1. Županijske nogometne lige PSŽ 2022./2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – Iako su si sami malo zakomplicirali život nogometaši Croatie iz Mihaljevaca ipak su potpuno zasluženo i sa stilom osigurali titulu prvaka 1. ŽNL Požeško slavonske! Od početka su krenuli kao favorit i sve do 24. kola bili iznimno dominantni, onda su se malo opustili, ali na kraju još jednom dokazali da su najbolji i “petardom” protiv Graničara osigurali si titulu prvaka – piše Sportalo.hr.

CROATIA (M)– GRANIČAR 5:0

Nabrusili su se gosti iz Zagrađa, pokušali zakomplicirati posao Mihaljevčanima no bezuspješno, Šulc i društvo su maksimalno ozbiljno ušli u utakmicu i već u devetoj minuti golovima Krunoslava Kahaneka i Mateja Poljakovića usmjerili utakmicu u željenom i očekivanom smjeru. Nakon toga je Graničar uspio uspostaviti ravnotežu, početkom nastavka i dobro zaprijetiti domaćinu, a onda u 56. minuti Božidar Banović s bijele točke pogađa za 3:0 i početak slavlja na tribinama Grabovca. Do kraja su pobjedu uvjerljivom učinili Nikola Miholić i Mario Rudar. Po završetku utakmice predsjednik NS PSŽ Drago Lucić je Mihaljevčanima uručio medalje i pehar prvaka! 

 Kao prvo čestitam ekipi Zagrađa na fer i korektnoj utakmici. Sucima na odlično odsuđenoj utakmici, a mojoj ekipi kapa do poda na zasluženoj pobjedi i osvojenom prvenstvu. Hvala i mom prijatelju Kreši Poletiju na dobroj selekciji i ovim mu putem čestitam na još jednom naslovu. Po meni najveće zasluge idu našem predsjedniku Draženu Franjiću koji nas je trpio i podržavao na našem putu kao i svim ljudima u upravi sa našim navijačima. Svim ekipama želim da se odmore i da spremni dočekamo naredne izazove. I Vama u Sportalu kao i čitateljima sve najbolje i pozdrav svima – izjavio je trener Croatie Ninoslav Parmaković.

 Nažalost završili smo sezonu onako kako smo je i počeli sa tri vezana poraza. Domaćinu ju je ovo bilo sve. Pedeset godina kluba stalo im je u ovih posljednjih devedeset minuta ove sezone. No ruku na srce bili bi totalno nezahvalno i nepravedno da su izgubili prvenstvo, bili su tijekom cijele sezone najbolji, najkonstantniji i zasluženo su osvojili ligu. Čestitam Mihaljevčanima. Mojim dečkima kapa do poda izvukli smo sezonu, obzirom na katastrofalni početak. Igračima slijedi odmor ali upravi tek sad slijedi pravi posao i ako mislimo biti konkurentni u sljedećoj sezoni moraju stvoriti uvjete da ekipa ostane na okupu i sa jedno dva kvalitetna pojačanja imat ćemo što reći sljedeće sezone. No prioritet je ostanak svih na okupu, samo tako možemo opstati. Zahvala svima u klubu, ali prvenstveno mojoj desnoj ruci Borisu Midlihu i mojoj lijevoj ruci Bruni Horvatu. Sportski pozdrav – komentar je Marka Krmpotića, trenera Graničara.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)