NK Požega osvojila 3. mjesto na Memorijalnom turniru za hrvatske branitelje u Pakracu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


PAKRAC – Nogometaši Požege proteklog vikenda su nastupili na tradicionalnom Memorijalnom turniru hrvatskih branitelja Pakrac/ Lipik koji je održan na Gradskom stadionu u Pakracu. Prvog dana turnira, u subotu, 12. kolovoza Požega je izgubila od domaćina Hajduka rezultatom 3:0. U drugom susretu Lipik 1925 je bio bolji od Daruvara rezultatom 6:1 – prenosi Požeški športski savez.

U nedjelju, 13. kolovoza igrači Požega su pobijedili Daruvar rezultatom 2:1 (0:1), a pogotke su postigli Toni Martinović i Nikola Franikić. Turnir je osvojio Lipik 1925 koji je rezultatom 4:2 u finalu bio bolji odHajduka. 

Narednog vikenda kreće nova sezona 1. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod / Požega, a u sklopu 1. kola Požega će u subotu, 19. kolovoza s početkom u 17,45 sati na svom terenu ugostiti Sikirevce. 

U isto vrijeme sastaju se i Vinogorac – Papuk, Zadrugar – Omladinac i Hajduk – Slobodnica dok će od 20,15 sati igrati Slavonac – Jakšić. U nedjelju, 20. kolovoza u 17,45 sati sastaju se Mladost – Lipik 1925 iDinamo – Psunj Sokol. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *