NK Slaven Gradac organizira koncert legendarnog Siniše Vuce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Foto: Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube


“Kako smo i prije nekoliko dana najavili da spremamo nekakva iznenađenja, vrijeme je za objavu prvog!
S obzirom da je klub daleko najaktivnija i najbrojnija udruga u Gradcu uzeli smo na sebe zadatak oživjeti naš kirvaj koji već nekoliko godina prolazi potpuno neaktivno pa smo se ove godine potrudili napraviti pravi spektakl da nadoknadimo one protekle godine!
Kako bi svi bili spremni i slobodni ostati do kasno u noć te se dobro opustiti čitav događaj smo prebacili na subotu 20.5., dva dana nakon kirvaja. Iz fotografije se može zaključiti o čemu je riječ – u Gradac stiže legendarni Siniša Vuco i obećava pravi šou na našem Megdanu!
Ono što je s Vucom zajamčeno je odličan višesatni provod, gomila hitova od kojih možemo spomenuti samo nekoliko poput Crne žene, Volim piti, Nedjelja, Rajske kočije, Tražena si roba u Gradcu i u našoj svlačionici najpopularnija – Što sam Bože tako proklet, jučer zgodan danas opet…
Više detalja o svemu u narednom periodu, a mi ćemo potiho najaviti da – to nije sve, bit će još iznenađenja, samo čekamo službenu potvrdu! Što bi ameri rekli – stej tjund!” – najavili su iz NK Slaven Gradac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *