NK Slavija Pleternica predstavila nova pojačanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“ULAZNI TRANSFERI!!!!
Klubu su pristupila tri nova igrača, a to su Dino Bognar, Valentin Mikić i Mario Šipura!

DINO BOGNAR – nakon našeg Pave Nikolića, koji je prvi dobio nagradu Sportala za najboljeg igrača 3. HNL, u našoj svlačionici je još jedan “friški” osvajač te nagrade. Dino je dobro poznato lice sa nogometnih terena te iako vrlo mlad, obnaša velik broj funkcija. Drago nam je da se vraća u Klub nakon 3.5 godine iz požeške Slavonije i bit će veliko pojačanje na lijevoj strani obrane!

VALENTIN MIKIĆ – vraća se u Klub nakon 1.5 godinu, a dolazi nam iz NK Dinamo (V/D). Dobro poznato lice u Pleternici jer je prošao sve selekcije Škole nogometa – vraća se godinu i pol dana iskusniji te zaoštrava konkurenciju u vrhu napada. Krasi ga iznimna fizička moć, visoki presing na obranu i odlična duel igra.

MARIO ŠIPURA – dolazi u Klub iz susjednog NK Slavonija, radi se o mladom igraču koji se već pokazao u dobrom svjetlu, posebice u posljednjoj međusobnoj utakmici. Mario pokriva više pozicija u veznom redu, krasi ga odličan pregled igre te smo s njim dobili još jednog mladog igrača koji će činiti okosnicu Kluba.
Dečki, dobrodošli u Klub – želimo vam puno utakmica u našem dresu!” – poručili su iz NK Slavija Pleternica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *