NK Slavonija ostvarila povijesni uspjeh: Prvaci i juniori i seniori!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jedan od prvih poteza gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Željka Glavića bio je imenovanje čelnih ljudi na pozicije nogometnih klubova NK Slavonije i NK Požege, kao i Izvršnih odbora klubova. Tako je na izvanrednoj sjednici Skupštine kluba 26. lipnja 2021. godine za novog predsjednika u četverogodišnjem mandatu 2021. – 2025. izabran uspješni požeški poduzetnik i dugogodišnji sportski djelatnik Tomislav Čabraja, vlasnik tvrtke Elektro – team, a na mjesto predsjednika NK Slavonije dolazi nakon desetogodišnjeg uspješnog vođenja NK Dinamo Vidovci Dervišaga.

Za dopredsjednika Slavonije izabran je doktor Vlado Drkulec, a u Izvršni odbor kluba još su izabrani Krešimir Čuljak, Danijel Hel, Ivan Peharda, Ninoslav Parmaković, Nevio Berdi, Leo Pandžić, Petar Živković, Luka Mandić i Krešimir Miškulin dok je tajnik kluba Krunoslav Prpić.

Na kraju polusezone, početkom prosinca 2022., predsjednik Čabraja i Izvršni odbor NK Slavonije donose jednoglasnu odluku o smjeni, te zahvaljuju na suradnji tadašnjem treneru Daliboru Bognaru, a svega desetak dana nakon smjene Bognara, iz kluba priopćavaju da je za novog trenera izabran jedan od najuspješnijih i najtrofejnijih trenera u Požeško-slavonskoj županiji, Krešo Poleti, te Krešimir Čuljak kao njegov pomoćni trener.

Momčad pod vodstvom Kreše Poletia kreće nizati pobjede o čemu smo redovito izvještavali, a kao šlag na tortu, dolazi jučerašnja nadmoćna pobjeda plavih s Orljave nad NK Graničarom, rezultatom 0:3 i osvajanjem naslova prvaka u sezoni 2022./23.
Najbolji strijelac seniora je Matej Martinović s 19 postignutih pogodaka.

Prije svega nekoliko dana, momčad Juniora NK Slavonije u posljednjoj ovosezonskoj utakmici, slavila je rezultatom 6:0 protiv NK Marsonije iz Slavonskog Broda s čime su se juniori Slavonije okitili naslovom prvaka i osigurali kvalifikacije za 1. Hrvatsku nogometnu ligu. Momčad juniora osvojila je naslov pod vodstvom trenera Ante Bulata i Voditelja škole nogometa NK Slavonije Krešimira Brkića.
Najbolji strijelac juniora bio je Karlo Kovre sa 13 pogodaka.

Juniorima i seniorima Nogometnog kluba Slavonije čestitamo na ovom povijesnom klupskom uspjehu, te im želimo puno sreće i uspjeha u kvalifikacijama i daljnjim natjecanjima!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)