NK Slavonija ostvarila povijesni uspjeh: Prvaci i juniori i seniori!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jedan od prvih poteza gradonačelnika Grada Požege dr.sc. Željka Glavića bio je imenovanje čelnih ljudi na pozicije nogometnih klubova NK Slavonije i NK Požege, kao i Izvršnih odbora klubova. Tako je na izvanrednoj sjednici Skupštine kluba 26. lipnja 2021. godine za novog predsjednika u četverogodišnjem mandatu 2021. – 2025. izabran uspješni požeški poduzetnik i dugogodišnji sportski djelatnik Tomislav Čabraja, vlasnik tvrtke Elektro – team, a na mjesto predsjednika NK Slavonije dolazi nakon desetogodišnjeg uspješnog vođenja NK Dinamo Vidovci Dervišaga.

Za dopredsjednika Slavonije izabran je doktor Vlado Drkulec, a u Izvršni odbor kluba još su izabrani Krešimir Čuljak, Danijel Hel, Ivan Peharda, Ninoslav Parmaković, Nevio Berdi, Leo Pandžić, Petar Živković, Luka Mandić i Krešimir Miškulin dok je tajnik kluba Krunoslav Prpić.

Na kraju polusezone, početkom prosinca 2022., predsjednik Čabraja i Izvršni odbor NK Slavonije donose jednoglasnu odluku o smjeni, te zahvaljuju na suradnji tadašnjem treneru Daliboru Bognaru, a svega desetak dana nakon smjene Bognara, iz kluba priopćavaju da je za novog trenera izabran jedan od najuspješnijih i najtrofejnijih trenera u Požeško-slavonskoj županiji, Krešo Poleti, te Krešimir Čuljak kao njegov pomoćni trener.

Momčad pod vodstvom Kreše Poletia kreće nizati pobjede o čemu smo redovito izvještavali, a kao šlag na tortu, dolazi jučerašnja nadmoćna pobjeda plavih s Orljave nad NK Graničarom, rezultatom 0:3 i osvajanjem naslova prvaka u sezoni 2022./23.
Najbolji strijelac seniora je Matej Martinović s 19 postignutih pogodaka.

Prije svega nekoliko dana, momčad Juniora NK Slavonije u posljednjoj ovosezonskoj utakmici, slavila je rezultatom 6:0 protiv NK Marsonije iz Slavonskog Broda s čime su se juniori Slavonije okitili naslovom prvaka i osigurali kvalifikacije za 1. Hrvatsku nogometnu ligu. Momčad juniora osvojila je naslov pod vodstvom trenera Ante Bulata i Voditelja škole nogometa NK Slavonije Krešimira Brkića.
Najbolji strijelac juniora bio je Karlo Kovre sa 13 pogodaka.

Juniorima i seniorima Nogometnog kluba Slavonije čestitamo na ovom povijesnom klupskom uspjehu, te im želimo puno sreće i uspjeha u kvalifikacijama i daljnjim natjecanjima!


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *