NK Slavonija pregazila Čepin i zasjela na prvo mjesto lige

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


15ak furioznih minuta bilo je dovoljno Slavoniji za osiguranje mirne i uvjerljive pobjede nad Čepinom kojom su ponovno preuzeli vrh, naravno, hoće li biti za neko duže vrijeme ostaje pričekati što će danas napraviti Graničar koji je domaćin Đakovu. Od početka je Slavonija dominirala, pokazala da je kvalitetnija momčad no Čepin je odolijevao napadima sve do 30. minute kada mladi Karlo Kovre u gužvi dolazi do lopte na samo 4-5 metra od gola i sprema je u mrežu – prenosi Sportalo.hr.

Žalili su se gosti na zaleđe, ispod prilažemo fotografije te situacije pa sami procijenite. Taj primljeni pogodak donio je pomalo i raspad sustava kod Čepina pa je Slavonija još pojačala pritisak i do odmora uz još jedan pogodak Kovre, koji pokazuje da ima izniman nos za gol, te Mateja Martinovića i Mateja Peharde odlaze do nedostižnih 4:0. Na poluvremenu je svima bilo jasno da bodovi ostaju uz Orljavu pa se u nastavku smanjio intenzitet, Čepin je odigrao osjetno kvalitetnije, nekoliko puta i priprijetio, no Petković i njegova obrana su na kraju posao odradili jednako dobro kao i napadači.

Igrač utakmice: Karlo Kovre

– Pobijedili smo jednog odličnog protivnika iako rezultat kaže da je bilo lagano. Danas smo dali neke golove koje smo zaslužili na ranijim utakmicama a nismo zabili, danas je to ušlo i vratilo nam se. Čestitke dečkima na pobjedi i maksimalno ozbiljnom ulasku u utakmicu. u nastavku smo malo i dali Čepinu dominaciju jer teško je 90 minuta odraditi u visokom ritmu. Važni bodovi su osvojeni, opet smo tu u vrhu, čekamo što će Županja napraviti, ali meni je u mislima samo Vrba – izjavio je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

– Problem se i dalje nastavlja, a to je niz glupih individualnih pogrešaka gdje smo u prvom poluvremenu opet sami sebe pobijedili. Drugo poluvrijeme nakon izmjena mogu samo pohvaliti. Idemo dalje raditi, pokušat skupiti glave i okrenuti se domaćoj utakmici u kojoj nemamo pravo kiks – rekao je Josip Žarak, trener Čepina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *