Nogometaši jesenskog prvaka 1. ŽNL Croatie (Mihaljevci) počeli zimske pripreme

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

MIHALJEVCI – U nedjelju, 05. veljače s pripremama su krenuli nogometaši Croatia (Mihaljevci), jesenski prvaci 1. Županijske nogometne lige Požeško – slavonske. Prozivku i prvi trening obavio je novi trener Ninoslav Parmaković koji je ove zime naslijedio Krešu Poletija koji je je preuzeo klupu požeške Slavonije – Požeški športski savez.

Na prvom okupljanju na igralištu Grabovac bilo je 18 igrača, a ostali su izostali iz opravdanih razloga. U zimskom prijelaznom roku Croatiu su pojačali Nikola Miholić (Dinamo Vidovci Dervišaga) i Tomislav Foro (Papuk Velika), a nitko nije otišao iz kluba. 

Zimske pripreme trajat će 6 tjedana, a dogovoreno je i odigravanje 5 pripremnih utakmica. Protivnici “Bijelima” će biti Papuk Velika (12. 02.), Graničar Zagrađe (19. 02.), Croatia Tisovac (25. 02.), Slavonija juniori (26. 02.) i Psunj Sokol Okučani (05. 03). 

Prvenstvo 1. ŽNL nastavlja se 18./19. ožujka utakmicama 14. kola, a Croatia ć u nedjelju, 19. 03. gostovati kod  svog imenjaka u Donjoj Obriježi 

Prvi dio prvenstva 1. ŽNL Mihaljevčani su odigrali odlično, završivši polusezonu bez poraza te su prezimili na 1. mjestu sa 37 bodova (12 pobjeda, 1 remi) i imaju prednost od 5 bodova u odnosu na drugoplasirani BSK Buk. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *