Novo lice doma u Bzenici: “Inicijative mjesnih odbora doprinose ravnomjernom razvoju svih naselja”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Vjerujem kako će ovaj dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svima, a ponajviše u onim veselim trenutcima – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Još jedan mjesni dom je sredstvima nacionalnih fondova dovršen i predan na korištenje mještanima. Radi se o mjesnom domu u Bzenici koji je nakon energetske obnove nadograđen i i uređen kako bi bio na raspolaganju svima kojima je potreban.

– Nakon sanitarnog čvora ostaje nam još nešto manjih radova, odnosno opremanja što ćemo s mještanima zajedno izvršiti. Nama je izuzetno važno da sva naša naselja daju inicijativu kroz mjesne odbore i da na takav način doprinose ravnomjernom razvoju svih naših naselja. Vjerujem kako će ovaj dom dugi niz godina, uz redovno održavanje biti na usluzi svima, a ponajviše u onim veselim trenutcima – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Na radnom sastanku na kojem je bio prisutan i Tomislav Ećimović, direktor Pleterničkog komunalca mještani su istaknuli kako im je drago što se četverogodišnji plan rada mjesnog odbora uspješno realizira – prenosi Grad Pleternica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *