Novo u Kutjevu: Upoznajte Beauty studio Katarina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Otkrijte kutak opuštanja i ljepote u srcu Kutjeva – Beauty Studio Katarina, u vlasništvu Katarine Šarić. Ovaj studio, koji je otvoren krajem ožujka ove godine, nalazi se na adresi Eugena Kvaternika 17, Kutjevo.

Katarina je svoj studio osnovala s jednostavnim, ali snažnim motivom – da masažu učini pristupačnom svima, omogućavajući im da si priušte taj luksuz barem jednom mjesečno, bez obzira na budžet. Njezina ljubav prema ovom poslu nadahnula ju je da krene u samostalno poduzetništvo, želeći pružiti vrhunsku uslugu s ljubavlju i strašću – prenosi Kutjevački.hr.

Prelazak iz Zadra u Kutjevo predstavljao je izazov zbog nove okoline, ali to nije omelo Katarinu u ostvarivanju svojih ciljeva. Ustrajnost i predanost doveli su do otvaranja ovog prekrasnog studija, koji je već postao omiljen među lokalnim stanovništvom.

Katarina svoje klijente privlači profesionalnim pristupom i pristupačnim cijenama, nudeći širok spektar usluga usmjerenih na njegu tijela i lica. Od opuštajućih masaža do anticelulitnih programa i tretmana za mršavljenje, Beauty Studio Katarina nudi sve što je potrebno za osjećaj revitalizacije i obnove.

Uz čišćenje lica i masaže lica i dekoltea, studio također nudi inovativne tretmane poput hidrodermoabrazije i čišćenja lica uređajem hydroart. Katarina se nada proširenju svojih usluga u budućnosti, uvijek prateći najnovije trendove i inovacije u području njege ljepote.

Klijentima koji posjete Beauty Studio Katarina jamči se vrhunska usluga i opuštajuće iskustvo, obogaćeno ljubaznošću i profesionalizmom vlasnice.

Katarini želimo zahvaliti na gostoprimstvu i poželjeti joj obilje uspjeha i sreće u budućem radu.

Ovdje možete zapratiti Katarinu Facebook stranicu: Studio Katarina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)