Novootvoreni obrt u Kutjevu – “Bravarija Jambrek”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Naš današnji sugovornik bio je Kutjevčanin Robert Jambrek, vlasnik obrta ”Bravarija Jambrek”. Prije nekoliko mjeseci, točnije 3. listopada odlučio se na otvaranje vlastitog obrta. Vrste proizvoda koje radi su: inox ograde, kovane ograde, aluminijske ograde, obične željezne ograde dok uz to radi i proizvode kao što su hale, stepenice, vrata, prozori i slično – piše Kutjevački.hr.

Na otvaranje obrta se odlučio budući da je školovani bravar i da je položio majstorski ispit 2014. godine te je na prošlom poslu dugih 18 godina radio takav posao. Odlučio se pokrenuti vlastiti obrt gdje je koristio poticaje i svoja vlastita sredstava kako bi kupio svu opremu za rad. Do sada, u kratkom vremenu od otvaranja uspio je zadovoljiti potrebe klijenata te ističe kako se njegov posao kontinuirano širi.

Na pitanje kako nastoji zadovoljiti potrebe kupaca izjavio je da se nastoji prilagoditi svim kupcima, iako ima zahtjevnijih i jednostavnijih poslova, odgovorio je da je kupac uvijek u pravu i da nema kupaca, ne bi bilo ni njihove firme od koje trenutno živi. Rokove izrade nastoji ispuniti i prilagoditi prema kupcima te isposlovati koliko može, ali također ističe da treba uzeti u obzir da se uvijek može dogoditi nešto neplanski te u tom slučaju mora doći do dogovora od kojih velika većina bude uspješna.

Kao prednost otvaranja obrta u odnosu na posao gdje je bio zaposlen u istoj struci navodi da kod kuće u svom obrtu može raditi koliko hoće, točnije da si može rasporediti posao prema svojim željama i potrebama i tako imati fleksibilno radno vrijeme.

Robert trenutno planira ostaviti posao ovakav kakav trenutno je, no u budućnosti u planu ima nekoga zaposliti, ovisno o tome kako će se posao razvijati. Budući da ima položen majstorski ispit, kod sebe može uzimati osobe iz te struke i školarce na praksu kako bi stekli određena znanja i vještine.

Robert nas je zaista ugodno ugostio i ovim mu putem želimo zahvaliti na gostoprimstvu te mu također želimo puno sreće u daljnjem poslovanju kako bi proširio posao i stekao puno novih kupaca.

Bravariju Jambrek možete pronaći na adresi Ante Starčevića 20 u Kutjevu. Radno vrijeme obrta je ponedjeljak – petak od 08,00 sati do 16,00 sati dok subotom, nedjeljom i praznicima ne radi.

U galeriji možete vidjeti neke od odličnih radova Bravarije Jambrek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *