Obavijest o početku radova u Ulici Franje Thauzyja u Požegi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Obavještavamo građane o početku radova na rekonstrukciji građevine infrastrukturne namjene prometnog sustava cestovnog prometa – pješačke površine, 3. skupine, na građevnoj čestici koju čine k.č.br. 2664 i 1421/1, k.o. Požega, Ulica Franje Thauzyja.

Rekonstrukcija pješačke površine izvest će se u dužini od 103,43 m, od Ulice Kamenita vrata pa sve do Trga svete Terezije Avilske, u punoj širini koridora, odnosno od granice do granice građevne čestice. Postojeći završni sloj asfalta, koji je u izrazito lošem stanju, će se ukloniti s kompletnim slojevima do posteljice te će se izvesti novi sistem oborinske odvodnje. Pješački prijelaz na početku zahvata prilagodit će se osobama s invaliditetom i smanjenom pokretljivošću upuštanjem rubnjaka i izvedbom taktilnih traka (zaustavljanje).

U ponedjeljak, 07. ožujka 2022. godine je organizirano uvođenje u posao izvođača radova, tvrtke CESTE Požega, nakon čega započinju građevinski radovi. Ukupna vrijednost građevinskih radova iznosi 550.818,98 kn (s PDV-om).

Paralelno s radovima na rekonstrukciji pješačke površine, na istoj lokaciji će se izvoditi radovi na rekonstrukciji kanalizacijske ceste koje će provoditi tvrtka Tekija d.o.o.

Molimo građane za razumijevanja i strpljenje u periodu izvođenja građevinskih radova.

Prenosi Grad Požega

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika