Obavijest o posebnoj regulaciji prometa 15. i 16. ožujka radi proslave Dana grada Požege i Grgureva

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Zbog organizacije programa proslave Dana grada Požege promet na Trgu Sv. Trojstava i okolnim ulicama u petak 15. i u subotu 16. ožujka 2024.g. bit će organiziran prema posebnom rasporedu – javljaju iz Grada Požege.

U petak 15. ožujka 2024. od 6 sati ujutro do nedjelje 17. ožujka do 6 sati ujutro zatvara se centralno parkiralište na Trgu Sv. Trojstva

U subotu 16. ožujka 2024. zatvara se sav promet preko Trga Sv. Trojstava od 6 sati ujutro do 24 sata.

Privremeno se zaustavlja promet na relaciji Željeznički kolodvor u Ulici Franje Cirakija – Ulica Stjepana Radića – Kamenita vrata – Trg 123. brigade od 10,45 sati na 15 minuta radi prolaska svečane povorke povijesnih postrojbi. Zatvara se Ulica Pape Ivana Pavla II. za sav promet od 6 sati ujutro do 14 sati radi organizacije grgurevskog pucanja.

Sugrađani koji koriste javni gradski prijevoz će zbog posebne regulacije prometa preko Trga Sv. Trojstava u subotu 16. ožujka moći koristiti najbližu autobusnu stanicu u ulici Matije Gupca, odnosno Dom zdravlja. Organizatori mole sugrađane da se radi svoje sigurnosti i sigurnosti svih sudionika u prometa pridržavaju posebne regulacije prometa u centru grada koja je na snazi 15. i 16. ožujka 2024. godine.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)