Obavijest o privremenom zatvaranju prometa za vrijeme festivala Zlatne žice Slavonije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Zbog organizacije festivala Zlatne žice Slavonije Požega 2023. privremeno će biti zatvoren promet na području grada Požege prema sljedećem rasporedu:

– promet u kretanju i mirovanju na dijelu Trga Svetog Trojstva, centralno parkiralište, od srijede 30. kolovoza od 6 sati do ponedjeljka 4. rujna do 12 sati
– promet u kretanju i mirovanju na cijelom Trgu Svetog Trojstva, s posebnom regulacijom prometa od petka 1. rujna od 6 sati do ponedjeljka 4. rujna do 8 sati
– prometa u kretanju i mirovanju na parkiralištu iza Gradske kuće, u nedjelju 3. rujna od 6 do 21,30 sati
– prometa u kretanju i mirovanju u Ulici Ivana Pavla II, od subote 2. rujna od 6 sati do nedjelje 3. rujna do 24 sata
– prometa u kretanju i mirovanju u ulicama: Franje Cirakija, Njemačka, Miroslava Kraljevića i Antuna Kanižlića, u petak 1. rujna u vremenu od 17 do 17,30 sati, za vrijeme svečanog mimohoda.

Defile konja i konjskih zaprega ulicama grada Požege (prije svečanog mimohoda) s početkom u 15,30 sati u petak 1. rujna provodi se uz odvijanje normalnog režima prometa uz poštivanje odredbi Zakona o sigurnost prometa na cestama.

Za vrijeme trajanja manifestacije bit će na snazi privremeno zatvaranje prometa na navedenim prostorima te obilježeni obilazni pravci – javljaju iz Grada Požege.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)