Objavljen Javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana iz područja kulture u 2024. godini

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Grad Požega raspisao je javni poziv za financiranje javnih potreba udruga građana na području Grada Požege u 2024. godini koji se odnosi na programe, odnosno projekte u kulturi:

– programi udruga građana u kulturi od interesa za Grad Požegu
– program glazbenih, filmskih, književnih i scenskih djelatnosti
– program za zadovoljavanje kulturnih potreba djece i mladih
– program kulture nacionalnih manjina
– znanstveno-istraživački skupovi i popratna izdanja na području kulture
– programi kulturnih manifestacija

Pravo podnošenja prijave na Javni poziv imaju sve udruge građana iz područja koje su registrirane i koje djeluju na području grada Požege. Rok za podnošenje prijava je 30. listopada 2023. godine.

Obrasci za prijavu mogu se dobiti u pisarnici Grada Požege ili preuzeti na službenoj internetskoj stranici Grada Požege: www.pozega.hr. Popunjeni obrasci s prilozima dostavljaju se u zatvorenoj omotnici poštom ili se predaju neposredno u pisarnicu Grada Požege, na adresu: Grad Požega, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, s naznakom: „Javni poziv za financiranje javnih potreba iz područja kulture“.

Programe i projekte najduže u roku od trideset (30) dana od isteka zadnjega dana za podnošenje prijava ocjenjuje Kulturno vijeće Grada Požege. Odluka se objavljuje na službenoj internetskoj stranici Grada Požege u roku od petnaest (15) dana od dana njezina donošenja – prenosi Grad Požega.

Dodatne informacije u svezi provođenja ovoga Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Požege, u sobi broj 14 ili na telefon: 034/311-304 i 034/311-332.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *