Obrt Lotus: Oaza cvjetne kreativnosti u Vetovu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Vetovu, kroz šarenilo boja i miris cvijeća, nalazi se Lotus – obrt za proizvodnju, trgovinu i usluge, u vlasništvu Ivane Jakeljić Hruške. Ovaj obiteljski obrt već više od 25 godina donosi radost i ljepotu svojim kupcima, baveći se veleprodajom i maloprodajom cvijeća – prenosi Kutjevački.hr.

Priča o Lotusu nije samo priča o poslu, već priča o nasljeđivanju obiteljske tradicije i predanosti ljubavi prema cvijeću. Ivana je preuzela posao od svojih roditelja, koji i danas s ljubavlju rade i pridonose uspjehu obrta.

Godinama su prisutni na sajmu u Lipiku, gdje dijele svoju strast s ljubiteljima cvijeća i upijaju nove ideje i trendove. Također, redovito ih možete susresti na tržnicama u Požegi i Pleternici, gdje njihovi štandovi odišu raznolikošću boja i vrsta cvijeća.

No, Lotus nije samo poslovno ime, već i simbol suradnje i podrške lokalnoj zajednici. Suradnja s općinama omogućava uređenje javnih površina cvjetnim aranžmanima, doprinoseći ljepoti i pozitivnoj atmosferi u okolnim prostorima.

Posvećeni radu i kvaliteti, Lotus svojim kupcima nudi širok spektar cvjetnih aranžmana i usluga. Bilo da je u pitanju posebna prigoda ili samo želja za uljepšavanjem prostora, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Posjetite ih u njihovom čarobnom prostoru u Vetovu u Požeškoj ulici 56E, od ponedjeljka do subote, od 8 do 18 sati, i uronite u svijet cvjetne inspiracije i ljepote.

Želimo im daljnji uspjeh i puno sreće u njihovom neprekidnom cvjetnom putovanju!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)