Prijave u tijeku za besplatnu ljetnu sportsku školu u Vetovu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Udruga La Bella Vita za primarni cilj ima promicanje fizičkog zdravlja i unapređenje kvalitete života svih dobnih skupina. Ciljane skupine rada ove udruge prije svega su djeca i mladi te umirovljenici, stoga smo većinu aktivnosti usmjerili upravo prema njima. U suradnji sa HNK Graševinom i Gradom Kutjevom za svu djecu u dobi od 3 do 10 godina ponudit ćemo potpuno besplatnu ljetnu sportsku školu koja će započeti 26. lipnja te će se treninzi odvijati kroz čitav srpanj i kolovoz na sportskim terenima u Vetovu.
Sport i igra značajno doprinose pravilnom rastu i razvoju djeteta te razvoju njegovih osobina i sposobnosti, a uz to ono ima pozitivan utjecaj i na njihov socijalni, emocionalni i intelektualni razvoj. Djeca će se kroz školu upoznati sa više od 10 različitih sportova u kojima će steći osnovna znanja te se upoznati sa sportovima sa kojima do sada nisu imali prilike. Cilj ove ljetne sportske škole upravo je zadovoljiti biotičku potrebu djeteta za kretanjem i igrom te im omogućiti usvajanje novih i unapređenje već postojećih znanja, vještina, vrijednosti i kompetencija.
Prijave su otvorene od danas pa sve do 26.6. za kada je planiran početak ljetne sportske škole, a više informacija o načinima prijave možete pronaći putem stranica Udruge i partnera ili putem Facebook stranice Ljetna sportska škola u Vetovu. Za sve polaznike bit će osigurani i potpuno besplatni startni sportski paketi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)