Prijave u tijeku za besplatnu ljetnu sportsku školu u Vetovu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Udruga La Bella Vita za primarni cilj ima promicanje fizičkog zdravlja i unapređenje kvalitete života svih dobnih skupina. Ciljane skupine rada ove udruge prije svega su djeca i mladi te umirovljenici, stoga smo većinu aktivnosti usmjerili upravo prema njima. U suradnji sa HNK Graševinom i Gradom Kutjevom za svu djecu u dobi od 3 do 10 godina ponudit ćemo potpuno besplatnu ljetnu sportsku školu koja će započeti 26. lipnja te će se treninzi odvijati kroz čitav srpanj i kolovoz na sportskim terenima u Vetovu.
Sport i igra značajno doprinose pravilnom rastu i razvoju djeteta te razvoju njegovih osobina i sposobnosti, a uz to ono ima pozitivan utjecaj i na njihov socijalni, emocionalni i intelektualni razvoj. Djeca će se kroz školu upoznati sa više od 10 različitih sportova u kojima će steći osnovna znanja te se upoznati sa sportovima sa kojima do sada nisu imali prilike. Cilj ove ljetne sportske škole upravo je zadovoljiti biotičku potrebu djeteta za kretanjem i igrom te im omogućiti usvajanje novih i unapređenje već postojećih znanja, vještina, vrijednosti i kompetencija.
Prijave su otvorene od danas pa sve do 26.6. za kada je planiran početak ljetne sportske škole, a više informacija o načinima prijave možete pronaći putem stranica Udruge i partnera ili putem Facebook stranice Ljetna sportska škola u Vetovu. Za sve polaznike bit će osigurani i potpuno besplatni startni sportski paketi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *