Od subote se igraju prve utakmice na umjetnoj travi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Nogometaši požeške Slavonije pripreme za novu sezonu počeli su u nedjelju, 15. siječnja, a nastavak prvenstva 3. Nogometne lige – Istok predviđen je za 24./25. veljače utakmicama 16. kola – prenosi Požeški športski savez.

Nogometaši Požege prozivku i prvi trening su imali tjedan dana kasnije, u nedjelju, 22. siječnja, a nastavak sezone Međužupanijske nogometne lige Slavonski Brod – Požega predviđen je za 11./12. ožujka kade će se igrati utakmice 14. kola. 

Slavoniju su u zimskom prijelaznom roku napustili veznjak Josip Solić koji se vratio u svoj matični klub, Papuk Veliku te vratar Tomislav Blažević koji bi također po najavama trebao put Velike dok novih igrača u kadru “Plavih s Orljave” zasad nema. Promjena je bilo i na trenerskoj klupi gdje su glavnog trenera Dalibora Bognara i njegovog pomoćnika Ninoslava Parmakovića zamijenili Krešo Poleti i Krešimir Čuljak. 

U redovima NK Požega, “Crvenih s Orljave” nije bilo niti igračkih odlazaka, a niti dolazaka dok će s klupe prvu momčad i dalje voditi iskusni trener Željko Mitrović. 

Narednog vikenda nogometaši Požege i Slavonije će na novom terenu s umjetnom travom na igralištu Slavonije odigrati i prve pripremne susrete. U subotu, 28. 01. 2023. s početkom u 15,00 sati igrat će NK Požega i NK Slavija (Pleternica) dok će dan poslije, u nedjelju, 29. 01. 2023. u 15,00 sati igrati NK Slavonija i NK Kutjevo. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *