ODLIČNE VIJESTI: Udruzi “Veličanka” gotovo milijun i pol kuna, zaposlit će 30 žena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Predsjednik Udruge Veličanka Marko Raguž danas je sudjelovao na svečanom potpisivanju i uručivanju ugovora za Poziv “Zaželi – program zapošljavanja žena- faza III”. Udruzi Veličanka odobren je iznos od 1.480.550,00 kn za projekt Zajedno možemo više! – faza III. Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava održavalo se u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda.
Partneri na projektu su : HZZ Požega, Centar za socijalnu skrb Požega, Općina Čaglin i Općina Brestovac. Trajanje projekta je 8 mjeseci. U sklopu projekta 30 nezaposlenih žena prijavljenih u evidenciju Hzz-a na 6 mjeseci pružati će uslugu podrške starijima i osobama u nepovoljnom položaju iz općina Brestovac i Čaglin.
Kroz projekt biti će obuhvaćeno minimalno 180 krajnjih korisnika. Time će se postići smanjenje nezaposlenosti i poboljšanje kvalitete života krajnjih korisnika kroz prevenciju institucionalizacije, socijalnu uključenost i smanjenje rizika od siromaštva” – priopćili su na stranicama Udruge “Veličanka” Velika.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *