Odlični rezultati atletičara iz Požeštine na “Pulskom polumaratonu”, Matija Crnković ukupni pobjednik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


PULA – Na Međunarodnom „Pulskom polumaratonu“ koji je održan proteklog vikenda izniman uspjeh ostvarili su atletičari s područja Požeštine. Atraktivna staza sa startom ispred i ciljem u samoj pulskoj Areni privukla je na start 203 natjecatelja i natjecateljki iz 17 država – prenosi Požeški športski savez.

Uz mnoštvo građana uz stazu, raznobojni svjetlosni laseri oslikavali su pulske znamenitosti i time dodatno pojačavali odličnu večernju atmosferu u kojoj se održavala trka.

Ukupni pobjednik „Pulskog polumaratona“ je Matija Crnković iz Zagrađa s postignutim osobnim rekordom 1.10.38 (top 5 hrvatskih rezultata posljednjih nekoliko godina).

Kutjevčanin Luka Gjajić bio je 8. s rezultatom 1.21.06, a požeški veteran Damir Mrkojević je s 1.29.58 zauzeo ukupno 28. mjesto.

Koliko je zanimljiva činjenica da su od desetak trkača osječkog Maraton kluba Hrvatski sokol udarnu trojku upravo činili trkači iz Požeštine, toliko je i tužna činjenica što su zbog nedostatka atletske infrastrukture svoje mjesto potražili u nekoj drugoj sredini.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *