Odlični rezultati mladih članova Športskog teniskog kluba Požega na Otvorenom prvenstvu Đakova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


ĐAKOVO – Proteklog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo Đakova u tenisu za igrače i igračice do 10 godina starosti. Na ovom natjecanju sudjelovali su i mladi članovi Športskog teniskog kluba Požega koji su postigli izvrsne rezultate. 

Mladi Požežani su nastupili na pojedinačnom natjecanju koje je okupilo ukupno 72 djece iz cijele regije. Natjecanja u tenisu su inače vrlo zahtjevna, jer traju od 2 do 4 dana i odigrava se 4 do 7 susreta, a svaki susret zna trajati i do 2 sata.

Lucija Grbeš je osvojila i ovaj turnir i potvrdila da će imati što pokazati i na natjecanju najboljih u Hrvatskoj, a koje će se održati u rujnu ove godine.

Uspješno su nastupili su i Olga Iva Brkljač (2.mjesto srebrne skupine), Paula Petričević ( 1.mjesto brončane skupine),  Emanuel Kosina (3.mjesto brončane skupine), Jakov Šarić (5.mjesto brončane skupine), Matej Jakovljević (1.mjesto zelene skupine) i Marko Mlakar (2..mjesto zelene skupine).

Već ranije, krajem travnja i svibnja, Lucija Grbeš je nastupala i u starijoj kategoriji do 12 godina i postigla zapažene rezultate na Otvorenom prvenstvu Vukovara gdje je pojedinačno osvojila 3.mjesto, a u parovima 2.mjesto. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *