Odmaralište u Baški u pripremi za novu sezonu ljetovanja učenika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Grad Požega je u skladu sa željama svojih sugrađana odlučio objekt u vlasništvu Grada, na otoku Krku u mjestu Baška, prilagoditi potrebama djece i mladih kako bi im se omogućio što sigurniji, kvalitetniji i ugodniji boravak. Da bi se zadovoljili svi potrebni standardi, u postupku je rekonstrukcija kuhinje, izmjena instalacija, nabava nove kuhinjske opreme te adaptacija unutarnjih i vanjskih dijelova objekta – prenosi Grad Požega.

Predstavnici Grada Požege u obilasku odmarališta snimili su nekoliko fotografija koje možete pogledati u prilogu. Građevinski radovi idu svojim tijekom te se očekuje početkom ljeta doček prvih učenika. Sezona ljetovanja planirana je od 2. srpnja, a učenici će ljetovati u turnusima od tjedan dana. Objekt će biti kapaciteta 50-ak ležajeva, a učenici smješteni u 6-krevetne, 4-krevetne i 2-krevetne spavaonice s vlastitom kupaonicom.

Ovim projektom Grad Požega želi razveseliti najmlađe sugrađane i svim učenicima s područja grada omogućiti odlazak na ljetovanje po pristupačnoj cijeni. U skladu sa socijalnim programom Grada Požege za 30 učenika će biti omogućeno besplatno ljetovanje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *