Održan Memorijal ”Antun Adžić”: Veterani NK Kutjevo ugostili veterane Dinama iz Zagreba

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

U četvrtak su veterani Nogometnog kluba na ŠRC Kutjevo ugostili veterane GNK Dinamo Zagreb u memorijalu “Antun Adžić”. Prije same utakmice, odana je počast pokojnom Antunu Adžiću polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na njegovom grobu – prenosi Kutjevački.hr

Veterani Kutjeva su na početku imali vodstvo od 2:1, ali mlada i energična ekipa gostiju iz Dinama je u drugom poluvremenu pokazala svoju snagu i preokrenula rezultat u svoju korist. Konačni rezultat od 8:2 za goste nije obeshrabrio domaću ekipu, već je još jednom istaknuo važnost sjećanja na Antuna kroz sport i zajedništvo.

Posebno se istaknuo Antunov sin, Željko, koji je unatoč svojim godinama pokazao veliku klasu. Postigao je prva dva pogotka za goste i upisao nekoliko asistencija, čime je oduševio sve prisutne. Njegova igra bila je pravi podsjetnik na Antunovu strast prema nogometu.

Nadamo se da će se ova tradicija nastaviti, kako bismo svake godine imali priliku prisjetiti se Antuna i njegovog doprinosa Nogometnom klubu Kutjevo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)