Održan radni sastanak na temu izgradnje dječjeg vrtića „Pod gradom“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Grad Požega sklopio je Ugovor o javnoj nabavi radova na izgradnji dječjeg vrtića „Pod gradom“ Požega sa zajednicom ponuditelja (Viševice gradnja d.o.o, Obrt MB-instalacije i BGS Elektrika d.o.o.), ukupne vrijednosti radova 2.560.013,99 eura (bez PDV-a). U prostorijama Gradske vijećnice danas je održan radni sastanak i uvođenje izvođača u posao, a prisustvovali su mu predstavnici Grada Požege, Lokalne razvojne agencije Požega, izvođača radova, te stručnog nadzora građenja – prenosi Grad Požega.

Podsjetimo, Ugovor se realizira u sklopu Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz mehanizma za oporavak i otpornost, za Projekt Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića „Pod gradom“ Požega (NPOO.C3.1.R1-I1.01.0269). Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava iznosi 1.299.621,74 eura Rok izvršenja ugovornih obveza iznosi okvirno 14 mjeseci.

Cilj projekta “Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića “Pod gradom” Požega” je osigurati infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u gradu Požegi kroz izgradnju i opremanje područnog dječjeg vrtića “Pod gradom” čime će se ublažiti problem nedostatnog broja raspoloživih mjesta za upis djece na području grada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *