Održan turnir u pikadu i kuglanju u organizaciji Požeškog športskog saveza gluhih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – U petak, 06. listopada po prvi put je održan turnir u pikadu i kuglanju pod nazivom „Sinergijom gluhih i slijepih osoba do zajedničkih rezultata“ u organizaciji Požeškog športskog saveza gluhih, a pod pokroviteljstvom Sportske zajednice Požeško-slavonske županije.

Na turniru su uz domaćina, PŠSG,sudjelovale i ekipe iz Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška i Športske udruge slijepih Grada Požege i Požeško – slavonske županije „Zlatna dolina“. U oba sporta je bio isti plasman.

Ekipa iz Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška osvojila je 1. mjesto i u kuglanju i u pikadu. Domaćini su se plasirali na 2. mjesto, a ekipa iz Športske udruge slijepih Grada Požege i Požeško-slavonske županije „Zlatna dolina“ zauzela je 3. mjesto. Turnir se održao na gradskoj kuglani u Požegi i u prostoru Požeškog športskog saveza gluhih u Sokolovoj 5 u Požegi.

Predsjednik PŠSG -a Ibro Huseljić se zahvalio svim sudionicima što su se odazvali u ovolikom broju na turniru za koji se nada da će postati tradicionalan te je uputio posebnu zahvalu pokrovitelju ovog turnira Sportskoj zajednici Požeško-slavonske županije kao i Požeškom športskom savezu i glavnom tajniku Željku Mitroviću koji kontinuirano podupiru rad PŠSG-a.

Ugodno druženje svih sudionika se mnastavilo u restoranu Zlatni Lug. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *