Održan usmeni ispit: Lovački savez Požeško-slavonske županije bogatiji za nove lovce i jednu lovkinju

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Danas je u prostorijama Županijske komore u Požegi održan i završni dio prije stjecanja zvanja lovca, usmeni ispit ispred Povjerenstva Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.
Za zvanje lovca potrebno je uspješno položiti praktični dio, a potom i pismeni te usmeni ispit.

Na samom početku svim kandidatima obratio se predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.
” Sve skupa vas pozdravljam. Upoznali smo se na praktičnom dijelu, a nadam se da ste se za danas spremili i da ste naučili te da ćete moći odgovoriti na sva pitanja koja pred vas stavi Povjerenstvo. Sve ono što ste naučili je primarno u interesu vas samih i to će vam uvijek trebati. Želim vam svima uspjeh u polaganju lovačkog ispita” – rekao je predsjednik Bertelović.

Potom je dopredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević kandidatima objasnio i obrazložio tijek današnjeg usmenog ispitivanja i predstavio ispitivače. Ispitivači su: Božidar Terzić, Denis Milošević, Darko Mitrić, Tomica Mrđenović, Marko Barukčić.
Dario Marčetić je bio opravdano odsutan.

Potpredsjednik Milošević konstatirao je i brojno stanje kandidata. “S obzirom na to da je vas bilo 25 prijavljenih, od toga je 17 dobilo status da mogu izaći na ovaj usmeni dio.”

Po završetku usmenog dijela, Lovački savez Požeško-slavonske županije postao je bogatiji za 15 novih lovaca među kojima je bila i jedna žena, odnosno lovkinja.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)