Održana 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer je održana 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Kutjeva. Sjednica je održana u gradskoj vijećnici s početkom u 20 sati, a pred vijećnicima se našlo 12 točaka dnevnog reda.
Vijećnici su jednoglasno usvojili Polugodišnje Izvješće o izvršenju Proračuna Grada Kutjeva za 2022. godinu. Usvojene su i izmjene programa javnih potreba u kulturi, sportu, obrazovanju i predškolskoj djelatnosti vezane uz izmjene i dopune Proračuna za 2022. godinu – prenosi Kutjevački.hr

Vijećnici su raspravljali i o Odluci o zakupu i kupoprodaji nekretnina i poslovnih prostora u vlasništvu Grada.
Na inicijativu udruga branitelja UHDDR i UDVDR predložen je datum za Dan branitelja Grada Kutjeva, koji su vijećnici jednoglasno usvojili. Za Dan branitelja Grada Kutjeva određen je 28. lipnja.

Vijećnici su usvojili i Odluku o dodjeli financijskih potpora za sufinanciranje premija osiguranja poljoprivrednih površina i stoke, a sredstva će se dodjeljivati prijavom na javni poziv koji će biti objavljen do kraja godine.
Vijećnici su usvojili i Izmjene i dopune Pravilnika o mjerilima, uvjetima i načinu naplaćivanja usluga DV Grozdić te Rješenje o izboru komisije za statut, poslovnik i normativnu djelatnost.

Također, raspravljalo se i koncertu Miroslava Ilića u Vetovu, točnije o prosvjednom pismu branitelja. Gradonačelnik je još jednom naglasio da Grad nije pokrovitelj niti organizator događaja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *