Održana redovna godišnja skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Grada Požege, na čelu s predsjednicom Katom Ronko, u prostoru restorana Vila Stanišić održala je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu, a prije koje su uz spomen obilježje na trgu 123. brigade članovi Udruge, predstavnici Požeško-slavonske županije, vojarne 123. brigade HV Požega i policije, položili vijence i odali počast poginulim hrvatskim braniteljima – prenosi Požeško-slavonska županija.

Pozdravljajući sve prisutne, predsjednica Udruge Kata Ronko u svom emotivnom govoru podsjetila je na gubitak djece članova Udruge, a što svima posebno teško pada u danima pred blagdane kada se njihov nedostatak u obiteljima najviše osjeća.

Kada je riječ o radu Udruge, predsjednica Ronko istaknula je kako su u prošloj godini uspjeli izrealizirati najvažnije zadatke iz programa. Članovi Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata prisustvovali su na svim obilježavanjima blagdana i datuma vezanih uz Domovinski rat, obilazili su se grobovi poginulih branitelja na obljetnice pogibije, a bili su i u Vodicama gdje su se održavali sportski susreti roditelja poginulih branitelja iz cijele Hrvatske.

Zamjenik županice Ferdinand Troha pozdravivši sve prisutne poželio je Udruzi uspješan nastavak djelovanja, svim članovima puno zdravlja te da u zajedništvu svojih obitelji proslave blagdan Uskrsa.

Članovi Udruge istaknuli su kako će i dalje raditi na onom za njih najvažnijem – učiniti sve što mogu da se njihovi sinovi ne zaborave. Sudjelovat će na svim događanjima vezanim prije svega uz Domovinski rat, obilazit će grobove poginulih sinova, bolesne članove Udruge, te će se nastaviti organizirati druženja za Božić i Uskrs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *