Održana redovna izvještajna godišnja skupština Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jučer je u prostoru Restorana Cool u Požegi, održana redovna izvještajna godišnja skupština Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije. Dnevni red Skupštine sastojao se od sedam točaka i to:
1. Otvaranje Skupštine (verifikacije i pravovaljanosti iste, te izbora radnog predsjedništva),
2. Usvajanja poslovnika o radu Skupštine te utvrđivanja dnevnog reda,
3. Izvješće Povjerenstva za verifikaciju

4. Izvješća za 2022. godinu:
a) izvješće o radu Izvršnog odbora
b) financijsko izvješće
c) izvješće Povjerenstva za izobrazbu
d) izvješće Povjerenstva za ocjenjivanje trofeja divljači
e) izvješće Povjerenstva za streljaštvo
f) izvješće Povjerenstva za kinologiju
g) izvješće Nadzornog odbora

5. Rasprave po podnijetim izvješćima te usvajanje istih
6. Različito
7. Donošenje Zaključaka Skupštine

Prije početka redovne izvještajne godišnje skupštine, prigodnim riječima se obratio i predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.
“Dragi kolege lovci, sve vas skupa pozdravljam. Okupili smo se danas ovdje kako bi održali ovu redovnu izvještajnu godišnju Skupštinu i da kroz točku različito riješimo neka pitanja koja su nam nejasna, ali i da dogovorimo neke nove stvari, a sada bih vas, prije početka Skupštine zamolio da minutom šutnje odamo počast svim našim preminulim članovima, kao i svim našim hrvatskim braniteljima” – rekao je predsjednik Bertelović.

Na Skupštini su prisustvovali i potpredsjednici Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević i Hrvoje Koren. Sve odluke su prihvaćene jednoglasno.

Lovački savez Požeško-slavonske županije, u 2022. godini imao je 29 članica, od toga 28 lovačkih društava i lovačkih udruga te jednu pravnu osobu, tvrtku “Color emajl”, a Savez je brojio 1367 članova. U prošloj godini, Lovački savez Požeško-slavonske županije održao je aktivnosti kao što su: izborna godišnja Skupština, uključenost u organizaciju ugošćavanja hodočasnika u Voćin, isplaćene štete Lovačkim društvima stradalima od elementarnih nepogoda, uključenost u organizaciju manifestacije “Požeški kotlić” kuhanjem čobanca u humanitarne svrhe (sredstva od donacija donirana Caritasu Požeške biskupije, organizacija 1. streljačkog natjecanja policije i lovaca u sklopu zajedničkog projekta “Siguran lov”, organizacija 7. Kupa Slavonskih županija u lovnom streljaštvu, Županijsko prvenstvo u lovnom streljaštvu, 7. put zaredom domaćini Državnog prvenstva Hrvatskog lovačkog savez, održano Kinološko natjecanje i brojne druge aktivnosti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)