Održana Skupština Lovačkog saveza PSŽ, prihvaćen program, Vili Šostar novi član Izvršnog odbora

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Održana je Skupština Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije na kojoj su usvojeni Program rada Lovačkog saveza županije za 2024. godinu , kao i Akcijski plan kojim se preciziraju aktivnosti koje će se provoditi u slijedećoj godini.

Savez je trenutno u investicijskom ciklusu jer se radi na kompletnom uređenju objekta gdje je smješten Lovački savez županije, u središtu grada Požege.

Stalne investicije provode se i na Lovačkom strelištu saveza u Bzenici koje je trenutno najveće i najbolje opremljeno strelište u Hrvatskoj i kao takvo kandidirano je za Europsko prvenstvo u pojedinačnom lovnom streljaštvu u 2024. godini. Da bi mogli održavati velika Međunarodna natjecanja u lovnom streljaštvu potrebno je izgraditi novi objekt iz kojega bi se upravljalo strelištem i natjecanjima te izgraditi i smještajne kapacitete, ali i proširiti samo strelište izgradnjom novih staza. Predsjednik LSŽ Branko Bertelović izvijestio je da je to veliki projekt u koji idu zajedno s HLS, Požeško-slavonskom županijom i Gradom Pleternica a očekuju natječaj za korištenje europskih sredstava u tako velikom projektu.

Donesena je i Odluka o povećanju članarine za 10 eura, sada na 30 eura godišnje. U Izvršni odbor Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, umjesto Hrvoja Korova koji je zbog osobnih razloga zatražio razrješenje, imenovan je Vili Šostar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *