Održana završna konferecija projekta ”Zaželi za bolje sutra II”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Završna konferencija projekta “Zaželi za bolje sutra II” održana je jutros u Kinodvorani Kutjevo. Na početku, svi prisutni su srdačno pozdravljeni od strane voditeljice projekta Anamarije Ketović, koja je kroz prezentaciju prikazala najznačajnije postignuća tijekom proteklih šest mjeseci trajanja projekta.

Jedan od ključnih ciljeva projekta bio je osigurati zapošljavanje za pripadnice ciljane skupine, te je sa zadovoljstvom objavljeno da je tijekom projekta zaposleno čak 22 žene iz Grada Kutjeva. Te vrijedne žene su svojom posvećenošću i brigom skrbile o čak 180 krajnjih korisnika s područja grada. Ukupna vrijednost projekta ”Zaželi za bolje sutra II” je 143.577,87 eura. Ova inicijativa pokazala se ne samo kao izvanredan poticaj za zapošljavanje, već je i značajno unaprijedila kvalitetu života krajnjih korisnika, pružajući im podršku i pomoć u svakodnevnim potrebama – prenosi Kutjevački.hr.

Nakon voditeljice projekta, sve prisutne je srdačno pozdravio i gradonačelnik grada Kutjeva, Josip Budimir, koji je istaknuo da mu je ovaj projekt jedan od najdražih. Njegova podrška i entuzijazam bili su ključni za uspješno provođenje projekta “Zaželi za bolje sutra II”. Oduševljen postignutim rezultatima, gradonačelnik je najavio kako će Kutjevo aktivno sudjelovati u prijavi za iduću fazu projekta, koja bi trebala trajati tri godine. Njegova odlučnost u daljnjem nastavku projekta jamči kontinuitet potpore i daljnje unapređenje života ciljane skupine i krajnjih korisnika.

Prisutnima se obratila i predstavnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, područnog ureda Požega Jasminka Antunović. Ona je naglasila važnost projekta “Zaželi za bolje sutra II” te istaknula kako je ova inicijativa pružila značajan doprinos socijalnoj uključenosti i potpori ranjivim skupinama u zajednici.

Završna konferencija projekta “Zaželi za bolje sutra II” je obilježila postignuća, odlučnost i zajednički trud svih sudionika u ostvarivanju ciljeva projekta. Uspješno zapošljavanje i briga o krajnjim korisnicima osnažili su zajednicu i stvorili pozitivne promjene u životima mnogih. Projekt je postao inspiracija za daljnje napore u stvaranju boljeg sutra za sve građane Grada Kutjeva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *