Opasna “rupa” u Trenkovoj ulici u Požegi: Pročelnica Menđel ne reagira

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nekoliko stanovnika Ulice Baruna Trenka u Požegi, zamolilo nas je da im pomognemo u rješavanju problema koji imaju, jer govore nam, nemaju se kome obratiti, nitko ih ne doživljava.

Ulica Baruna Trenka u Požegi, nalazi se u neposrednoj blizini Hotela “Grgin dol” i Sportske dvorane Tomislav Pirc, dakle uži centar grada Požege. Opasno oštećenje kolnika (rupa) je širine otprilike metar s metar i 15-ak centimetara dubine i nalazi se na sred njihove ulice.
“Rupa je zaista duboka i neka netko ne daj Bože uleti u nju, otkinut će si pola auta” – tvrdi nam sugovornik.
“Nekoliko puta smo zvali Grad Požegu, kažu hvala, poslat ćemo nekoga, ali naravno da nitko ne dolazi, svi se prave blesavi i ne doživljavaju nas” – tvrdi sugovornica.

Ovo je problem ponovno u domeni pročelnice Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Andreje Menđel, ali kao što se može primijetiti, pročelnicu to baš pretjerano i ne zabrinjava.
Sjedenjem u uredu se ništa ne može vidjeti, detektirati a još manje riješiti. Čim pročelnica shvati da su ti ljudi s problemima upravo ti koji joj svaki mjesec daju pozamašnu plaću, bit će bolje za sve. Do tada ćemo mi pisati, a ona će na teren izlaziti jedino u obilazak Ulice Franje Thauszyja u Požegi, kao da je to jedina ulica u čitavom gradu. Nije jedina, ali s obzirom na to da se ulica od 103 metra radi odnosno rekonstruira već mjesecima, očito je ta ulica vrijedna pažnje, drugi neka čekaju, ima vremena, neće nigdje rupa iz Trenkove pobjeći.
U nastavku pogledajte fotografije pa procijenite jesu li mještani Trenkove ulice bez razloga ljutiti:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *