Općini Velika uručeni ugovori za dva projekta iz EU fondova

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Danas su u Zagrebu potpisani i uručeni ugovori za projekt “Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”. U okviru navedenog projekta Općina Velika je prijavila projekt “I poslije podne u vrtiću! – faza 2”, a danas je ispred Općine Velika Ugovor potpisao i preuzeo pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Valentin Raguž.

Ugovore su uručili Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović, Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, te Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Ovim projektom osiguran je popodnevni rad Dječjeg vrtića u Velikoj, a predviđeno je i zapošljavanje pedagoga/pedagogice, spremačice/spremač, kuhara/kuharice, te odgojitelja/odgojiteljice. Osim navedenog zapošljavanja osigurana je i nabavka opreme, te održavanje radionice u okviru programa informatičke pismenosti.

Vrijednost projekta “I poslije podne u vrtiću! – faza 2” je 540.498,45 kuna, a financiran je u 100% iznosu iz Eurposkog socijalnog fonda.

Prenosi Općina Velika na službenim stranicama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika