Otvoren 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Požeško-slavonske županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Djeca jedanaest dječjih vrtića, ukupno dvanaest ekipa s područja županije, sudjelovala su na 19. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Požeško-slavonske županije, natječući se u atletici, trčanju na 50 metara, štafeti 4×25 m, skoku u dalj i bacanju loptice, malom nogometu, a od ove godine i u vrtku – rukometu u vrtićima.

Ovogodišnji sudionici dolaze iz Dječjeg vrtića Radost – Požega, Dječjeg vrtića Kockica – Lipik, Dječjeg vrtića Maslačak – Pakrac, Dječjih vrtića Požega – Cvjetna livada i Rudinska, Dječjeg vrtića Velika, Dječjeg vrtića Sveti Leopold Mandić – Požega, Dječjeg vrtića Šareni svijet – Požega, Dječjeg vrtića Tratinčica – Pleternica, Dječjeg vrtića Jakšić, Dječjeg vrtića Bambi – Kaptol, te Dječjeg vrtića Čaglin.

Svojim dolaskom Olimpijski festival dječjih vrtića Požeško-slavonske županije podržali su te ga prigodnim riječima otvorili županica Antonija Jozić i gradonačelnik Požege Željko Glavić koji je svima prisutnima poručio kako Grad Požega snažno podržava ovu manifestaciju kao zalog za sadašnjost i budućnost naših najmlađih.

„Ustrajte u tome, mi ćemo vas podržavati. Sretno u natjecanjima, a pobjednicima unaprijed čestitam!“ – rekao je gradonačelnik Glavić.

„Izuzetna mi je čast pozdraviti vas u Požegi ovog lijepog proljetnog dana u kojem ste se okupili pokazati svoje sportske aktivnosti i sposobnosti. Uistinu sam ponosna na sve vrtiće koji potiču sportske aktivnosti naše djece. Od njihove najranije dobi usađujete u njih one prave vrijednosti sporta, fairplay i zajedništvo, ali i druženje te zdrav način života.“ – ovom prigodom rekla je županica Jozić istaknuvši kako vjeruje da će se djeca i u svom daljnjem odrastanju i školovanju nastaviti aktivno baviti sportom upravo zbog tih ranih navika iz vrtića, poželjevši djeci uspješan današnji dan. „Neka najbolji pobjedi!“ – poručila je županica Antonija Jozić.

Tekst i foto: PSŽ / RVA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *