Otvoren javni poziv usmjeren povećanju poljoprivredne proizvodnje na području županije

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić objavila je Javni poziv za dodjelu potpore za povećanje poljoprivredne proizvodnje na području Požeško-slavonske županije u 2024. godini, a s ciljem povećanja njihove konkurentnosti na tržištu poljoprivrednih proizvoda.

Prihvatljive aktivnosti odnose se na kupnju nove mehanizacije, strojeva i opreme uključivo i sustave za navodnjavanje, zaštitu od mraza, zasjenjivanje biljnog nasada, kupnju rasplodnih domaćih životinja, kupnju sadnog materijala višegodišnjeg bilja, kupnju poljoprivrednog zemljišta koje nije u državnom vlasništvu, prihranu pčelinjih zajednica te troškove mirovinskog i zdravstvenog osiguranja novoosnovanog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva čiji nositelj ima manje od 41 godine na dan otvaranja javnog poziva.

Na javni poziv mogu se prijaviti fizičke i pravne osobe sa sjedištem i proizvodnim kapacitetima na području Požeško-slavonske županije upisane u odgovarajuće upisnike u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Podružnice Požeško-slavonske županije, sukladno uvjetima poziva.

Prijave se zaprimaju od 4. srpnja 2024. godine do 4. kolovoza 2024. godine ili do iskorištenja sredstava koja su osigurana u proračunu Požeško-slavonske županije za 2024. godinu.

Javni poziv dostupan je ovdje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)