Pakrac: Potpisivanje Ugovora o dodjeli financijske pomoći mladim obiteljima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U ponedjeljak, 20. prosinca u velikoj vijećnici zgrade gradske uprave u Pakracu (2. kat), Trg bana J. Jelačića 18, organizirano je potpisivanje Ugovora o dodjeli financijske pomoći mladim obiteljima radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja koji će biti potpisani

Zbog provođenja epidemioloških mjera ugovori će biti potpisivani u dvije grupe u 10, a potom u 10:30 sati.

Program pomoći pri rješavanju stambenih pitanja mladih obitelji financira se kroz 4 mjere i to kupnju građevinskog zemljišta, kupnju stambenog objekta, izgradnju stambenog objekta ili rekonstrukciju stambenog objekta.

Ovo je treći krug ovogodišnjeg natječaja iz ovog Programa, a pristigle su ukupno 24 prijave, od kojih su sve uvjete zadovoljile njih 22. Najveći dio prihvaćenih zahtjeva, njih 13 odnosi se na Mjeru 4 (rekonstrukcija), dva prihvaćena zahtjeva za Mjeru 3 (građenje) i novih 7 zahtjeva za Mjeru 2 (kupovina prve nekretnine).

Ukupno je u trećem krugu planirana financijska pomoć u iznosu od 248.522,33 kn, a računajući i prva dva ovogodišnjeg kruga, kroz Program će u 2021. godini biti dodijeljena financijska potpora u iznosu od 516.914,91.

Program za dodjelu financijskih sredstava radi rješavanja vlastitog stambenog pitanja na području Grada Pakraca pokrenut je 2020. godine, a Grad Pakrac je do sada kroz ovu mjeru pomogao ukupno 87 obitelji.

Izvor: Grad Pakrac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika